Allerskunners .

Na het groepsweekeind leerden de nieuwe scouts elkaar eerst kennen. Nu dat achter de rug is gaan we natuurlijk aan de slag met installatie eisen! En hoe doe je dat? Nou door alleskunners te worden. 

Met een wcrol een beker water naar je toerollen, zo veel mogelijk ping pong balletjes in een beker gooien, een zo hoog mogelijke toren maken met allemaal verschillende materialen. Dat was een leuke avond! 

Voor de herfstvakantie zijn er allerlei soorten knopen geoefend. Dat is een onderdeel van de installatie-eisen. Samenwerken kan deze nieuwe groep ook al goed. 

De vrijdag voor de herfstvakantie was het donker. De regen leek er aan te komen... Toch gingen we op pad. Want het donkere duister is een goed moment om te smokkelen! In het park werden groepen gemaakt: douanes en smokkelaars. De tweede ronde werden de smokkelaars extra gehinderd: want ze zaten met twee of drie aan elkaar vast. Dat maakte het voor de douane handiger om veel pakketjes te onderscheppen!

En zo gaan we al weer naar november toe. Dan worden alle nieuwe scouts geinstalleerd en de ploegen worden gemaakt. Het PL/APL weekeinde is ook in november. Daar hebben we ook al weer zin in. 

 


Geschreven door: Karin
Gepubliceerd op: 2023-10-22

Terug naar Uotha Nieuws