Installatie Scouts zaterdag

 

 

Na een tijdje meedraaien was het zover!

Jasmijn, Olivier, Koen, Ruben, Noud, Thom, Bram, Tijmen en Jonas zijn ge´nstalleerd als Úchte scouts. Leiding Robin was al ge´nstalleerd, maar had nog niet onze Installatierun doorstaan. Dus hij mocht ook nog even nat en vies worden.

 

Onze installatierun (die helemaal bedacht was door de 'oudere scouts') had meerdere vieze en natte onderdelen in petto. Zo moesten ze onder een camouflagenet kruipen (met modder), werden ze flink natgegooid met water, sjouwen met palen en onze wet opzeggen (wat nog wel lastig was)

Na het vieze gedeelte was het tijd om snel te douchen en om te kleden voor het officiŰle deel van de installatie. Hierbij waren de ouders ook welkom!

 

Nadat de groene blouse werd ingewisseld voor de bruine blouse, mochten onze nieuwe scouts de belofte opzeggen. "Ik beloof mijn best te doen een goede scout te zijn, iedereen te helpen waar ik kan en me te houden aan de scoutswet. Jullie kunnen op mij rekenen!"

Hierbij werden ook de PL's en de APL's bekend gemaakt.

Nadat alle vieze spullen waren schoongemaakt en opgeruimt door de oudere scouts mocht iedereen naar huis toe om een fijne vakantie te houden!


Geschreven door: Joey van Valen
Gepubliceerd op: 2023-10-22

Terug naar Uotha Nieuws