Bevers in de herfst

Vogelvoer maken

Met de winter in aankomst gingen de Bevers ervoor zorgen dat de vogels geen honger zouden leiden. Er werden pinda-kettingen gemaakt en iedereen maakte een denneappel met (vogel)pindakaas en vogelzaad.

Sinterklaas

Samen met de welpen-zaterdag was er een sinterklaas-casino georganiseerd. De Bevers konden pepernoten inzetten bij allerhande spelletjes, of ze inruilen voor anders lekkers.....of ze gewoon opeten. De pieten kwamen ook nog langs en hadden een mooie lamp voor in de Bever-Boomhut.

Politie/Boef

Wie vind een politie en boef thema nou niet leuk? Eerst werd er een "echt" crimineel dossier voor alle Bevers opgebouwd, met vingerafdrukken en profielfoto's. Vervolgens werden er nog allerhande spelletjes gedaan, knipoog-moordenaar, zilver-smokkelaar en politie-boef-tikspelletjes.

Geocache-GPS-speurtocht

Met goed weer konden we de eerder uitgestelde GPS-speurtocht eindelijk gaan doen! Alle Bevers wisten met hun digitaal kompas goed de weg te wijzen, zo werden alle puzzels gevonden en opgelost! Op het eind kreeg ieder ook nog eens een prijs, een mini-diertje om mee naar huis te nemen!

Groetjes,
Het Beverteam


Geschreven door: Michiel
Gepubliceerd op: 2023-12-19

Terug naar Uotha Nieuws