2024 in zicht

Bijna aan het einde van 2023
En dus een mooi moment om iedereen te bedanken voor hun fantastische inzet afgelopen jaar. Natuurlijk onze leiding en andere vrijwilligers die elke week weer hun bijdrage leveren aan onze mooie groep Uotha. Dank je wel!
Alle behulpzame ouders/verzorgers die ons hebben geholpen in het afgelopen jaar. Heel fijn. Dank je wel!
En natuurlijk onze jeugdleden: de allerleukste kinderen uit Uden en omgeving die er samen met ons elke week weer een mooie opkomst van maken. Super gezellig! Dank je wel! 

En natuurlijk kijken we vooruit en wensen jou een prachtig 2024 toe en zien je graag snel weer bij een van onze mooie activiteiten bij Scouting Uotha.

Oud papier
We zijn erg blij dat veel ouders zich hebben opgegeven om mee oud papier op te halen; wat een mooie verdienste oplevert voor onze groep. We hebben alle plekjes voor komend jaar gevuld op een paar na:
- we zoeken op korte termijn nog iemand voor woensdag 3 januari
- en we hebben nog mensen nodig voor woensdag 7 augustus
Wie heeft er tijd? Geef je dan op via de datumprikker in dit bericht: Oud papier ophalen

Bijdrage van de Rabobank
Stichting Uotha die ons gebouw en materiaal beheert zit niet stil en is altijd wel met een mooie klus bezig. 
Zo hebben ze afgelopen tijd een en ander opnieuw geschilderd en is pas de hut in het beverlokaal afgemaakt. Dat ziet er echt heel gaaf uit. Kom zeker eens kijken als je dat nog niet gedaan hebt.
Al iets langer geleden is er een nieuwe WC- en doucheruimte in gebruik genomen. En nu is de oude toiletgroep aan de beurt om vernieuwd te worden. Daar wordt al hard aan gewerkt en het beloofd een net zo'n mooie ruimte te worden als de andere. Zeker met de financiŽle bijdrage van Ä1.250,- die we onlangs van de Rabobank ontvingen uit hun CoŲperatiefonds. Dat is een mooi gebaar van de Rabobank en geld wat we goed gaan besteden!

Geniet nog van je Kerstvakantie en tot snel!

groeten namens het bestuur, 
Ralf
jullie voorzitter

P.S. We zoeken nog vrijwilligers voor o.a. leiding bij de Bevers en bestuur. Kijk hier voor meer info.
 


Geschreven door: Ralf Donkers
Gepubliceerd op: 2023-12-20

Terug naar Uotha Nieuws