Goed gemutst
het nieuwe jaar in.

Elk jaar geven we onze leiding en overige vrijwilligers een klein cadeautje voor hun fantastische inzet voor onze groep.  Vorig jaar hebben we ze verrast met een Valentijnskaart met een klein presentje ❤️. Een enkele vrijgezelle leiding dacht even echt een geheime aanbidder te hebben, echter bleek B. van U. toch gewoon Bestuur van Uotha te zijn. 😊 


Voor dit jaar hadden we een ander warm gebaar in gedachten. Letterlijk: we hebben iedereen een warme scouting Uotha muts gegeven. 


En de timing om die uit te delen bleek ook perfect. In die eerste koude week 🥶 na de Kerstvakantie hebben we alle speltakken opgezocht tijdens hun opkomst. 

Na afloop van de opkomst hebben we met de leiding met een glaasje champagne 🥂 (nou ja, ... eigenlijk aardbeien/appel-bubbels) geproost op het nieuwe jaar. Waarbij we natuurlijk onze grote dank en waardering hebben uitgesproken voor hun fantastische inzet voor onze groep. 


En vervolgens hebben we ze verrast met een warme scouting Uotha muts
Want: dankzij de inzet van onze vrijwiliggers is scouting Uotha zo'n warme club! 

De mutsen werden enthousiast ontvangen en direct met trots gedragen. En supergaaf om een week later bij de verschillende speltakken weer zoveel leiding met die muts te zien lopen. Ook bij binnenkomst van de groepsraad (vrijdag 19 jan.) was het een mooi gezicht om de een na de ander met hun Uotha muts op binnen te zien komen.  

Tijdens die groepsraad hebben we overigens ook een nieuw bestuurslid gekozen: Thomas Andersen. 
Hij is ooit als welp bij onze groep begonnen en komt nu terug bij Uotha als groepsbegeleider. Welkom terug! 
In deze nieuwsbrief stelt Thomas zich ook nog zelf voor aan jullie.

Met onze mooie club vrijwilligers gaan we ook in 2024 weer gave, uitdagende opkomsten, weekendjes en kampen organiseren voor jullie. Geniet ervan en we maken er samen weer een mooi jaar van!

groeten namens het bestuur, 
Ralf
jullie voorzitter

P.S. 
We zoeken nog vrijwilligers zoals leiding bij de Bevers en een Algemeen bestuurslid. Kijk hier voor meer info.


Geschreven door: Ralf Donkers
Gepubliceerd op: 2024-01-20

Terug naar Uotha Nieuws