MEI

Kampbezoek
In mei zijn er verschillende speltakken lekker op kamp geweest. In de meivakantie zijn de Welpen dinsdag, Welpen vrijdag en Scouts vrijdag weggeweest. En afgelopen Pinksterweekend zijn de Bevers een paar mooie dagen op kamp gegaan. Het waren weer fantastische kampen met mooie herinneringen. Als bestuur zijn we ook bij de kampen op bezoek geweest. Altijd leuk om even te kijken hoe gezellig de kinderen en leiding het hebben tijdens zo'n week.

Leiding gezocht!
Ondertussen zijn we ook al bezig met het volgende seizoen: welke kinderen gaan overvliegen, hoeveel kinderen zitten er bij elke speltak en wie van de vrijwilligers gaat bij welke speltak leiding zijn. 
Om al onze leuke kinderen elke week weer een mooi programma aan te bieden, hebben we natuurlijk ook veel leiding nodig. Nu zijn er komend jaar maar een paar Explorers die de leeftijd (18) hebben om leiding te worden, dus zijn we op zoek naar extra versterking. 
Lijkt het jou (als ouder/verzorger) leuk om actief te zijn bij onze groep? Dan horen we het graag van je via bestuur @ uotha.nl en kijkt Thomas (onze groepsbegeleider) samen met jou wat past (welke speltak, wekelijks of twee wekelijks, enz.) En/of misschien ken je iemand anders die dit heel leuk vindt. Laat dat dan aan ons weten. 
Samen maken we de puzzel voor het leidingplaatje compleet. Alvast bedankt!

groeten namens het bestuur, 
Ralf
jullie voorzitter
 


Geschreven door: Ralf Donkers
Gepubliceerd op: 2024-05-20

Terug naar Uotha Nieuws