JUNI

Scoutdoor
Eind mei hebben we nog een mooie dag op en rondom Bedaf gehad met een grote groep van onze jeugdleden en hun ouders/verzorgers. Een hele mooie dag, met gave outdooractiviteiten zoals A-frame-lopen, boogschieten, tokkelen en vlotvaren. Heel gaaf dat we deze groepsdag inclusief de ouders weer eens hebben georganiseerd. En we horen terug via de speltakken dat zowel jeugdleden en hun ouders het een erg mooie dag vonden, dus voor herhaling vatbaar!
Verderop in de nieuwsbrief lees je een uitgebreid verslag van deze dag.

Leidingteams volgend jaar
Ondertussen puzzelen we ook verder om de leidingteams voor komend jaar rond te krijgen. Zeker op de zaterdag kunnen we nog wel wat hulp gebruiken bij de Scouts. Dus ben jij of ken jij iemand die we daar voor kunnen vragen? Laat het ons weten: bestuur @ uotha.nl

Oud-papier
Elke maand halen we oud papier op bij de nieuwbouwwijk van Dico. Nu zoeken we nog 2 mensen die kunnen helpen op woensdagavond 7 augustus. Kun jij die avond? Laat dit dan aan Henrike weten via een mailtje.

Zomervakantie kampen
Het is ondertussen ook bijna zomervakantie en dat betekent dat er ook weer een aantal speltakken op kamp gaan in de eerste week van de vakantie: Veel plezier tijdens jullie kamp Welpen zaterdag, Scouts zaterdag en Explorers.  
En we komen nog even bij de Welpen en Scouts op bezoek om te zien hoe gaaf jullie kamp is. Tot dan!
De Explorers zouden we ook graag bezoeken, echter is TsjechiŽ niet echt om de hoek..., dus daar we horen graag de verhalen achteraf!

Einde seizoen en groepsweekend
En dan zijn we dus ook bijna aan het einde van weer een mooi seizoen. Geniet nog even van de laatste opkomsten. Voor sommigen ook bijna de laatste bij hun speltak omdat ze na de zomervakantie gaan overvliegen naar de volgende speltak.
Afgelopen maand hebben deze jeugdleden mogen kennismaken bij hun nieuwe speltak. Ik hoop dat deze eerste kennismaking naar meer smaakt en dat jullie er zin in hebben om te starten bij de volgende speltak, waar je weer nieuwe uitdagingen wachten. 
Het overvliegen gaan we natuurlijk doen tijdens ons groepsweekend eind augustus. Heb jij je reservering voor de camping Uotha del Sol al compleet gemaakt?
Ja? Super, dat wordt gezellig!
Nee? Twijfel dan niet langer en geef je op via deze link: bezoek Camping Uotha del Sol

groeten namens het bestuur, 
Ralf
jullie voorzitter
 


Geschreven door: Ralf Donkers
Gepubliceerd op: 2024-06-20

Terug naar Uotha Nieuws