DC Stam

DC Stam

 

Davy Crockett-stam

Ben je (bijna) volwassen, maar nog te jong om een huis te kopen? Dan is de Davy Crockett-stam echt iets voor jou! De DC-stam is er voor iedereen van 18 tot en met 25 jaar en gaat vooral over plezier maken. Ons thema is dan ook ‘bruin café’ en gezelligheid. Elke avond bij de DC-stam is anders en gaat vaak door tot in de late uurtjes. Veel DC-leden zijn naast de draaiavonden óók actief als speltakleiding of kaderlid.

 

DraaimomentenDC Stam

De Davy Crockett-stam draait op vrijdag van 21.00 tot na 23.00 uur.

 

Activiteiten

Een keer per jaar heeft de DC-stam een vergadering. Hierbij worden de voorzitter, secretaris, penningmeester en de (vloeibaar) materiaalmeester gekozen. Ook verdelen we dan de organisatie van weekendjes en activiteiten voor dat jaar.

De activiteiten zijn divers en kunnen uiteenlopen van sportieve activiteiten tot gezellig borrelen met een spelletje. Zo organiseerde de DC-stam een groot watergevecht en zijn we gaan karten. Ook een bier- of wijnproeverij of karaoke worden niet overgeslagen! Het hangt allemaal af van je eigen wensen en fantasie.

 

Kampen en weekenden

De DC-stam gaat niet op kamp. In plaats daarvan gaan we in het voorjaar op stamweekend. Het DC-weekend vormt ieder jaar weer een van de hoogtepunten van het seizoen. Een weekend vol gezelligheid en gekke verhalen. De nieuwe DC-stamleden worden vaak op het stamweekend geïnstalleerd. Ook gaat iedere winter een geharde groep van de DC-stam op winterhike. Een uitdagende vierdaagse hike in de Ardennen. Back to basic met je rugzak(je) en stevige wandelschoenen.

 

Contact

Wil je lid worden van de DC-stam? Dan moet je tussen de 18 en 25 jaar oud zijn. Spreek een van onze leden aan en kom gezellig langs! Je kunt ook mailen naar DC-stam@uotha.nl.