Jeugdlid

Jeugdlid

 

Lijkt het je wat om lid te worden van scouting Uotha? Dan mag je eerst vier keer komen kijken. Je doet mee aan alle activiteiten en maakt kennis met het scoutingspel en de groep. Vind je het leuk? Word dan lid, want dan mag je iedere week komen. Na een aantal maanden volgt de installatie en mag je je Scoutfit dragen.

 

Lid worden
Wil je lid worden van scouting Uotha? Leuk! Vul dan je gegevens in op het inschrijfformulier. Wil je eerst meer weten over het lidmaatschap? Kijk dan verder op onze site of neem contact op met de ledenadministratie via: ledenadministratie@uotha.nl.

 

Wachtlijst
Soms kun je niet direct terecht bij een bepaalde speltak omdat deze vol is. Je komt dan op een wachtlijst. Zodra er plek is kun je lid worden van de speltak. Kom je niet meer in aanmerking voor je huidige leeftijdsgroep? Dan schuif je automatisch op naar een oudere groep.

 

Contributie
Alle jeugdleden van Uotha betalen evenveel contributie. Voor dit seizoen is de contributie per lid € 162,50 per jaar, met een minimum van € 80,00 als je tijdens het seizoen start. De contributie wordt ieder kwartaal per automatische incasso geïnd. De contributie wordt bij een onvolledig seizoen op hele maanden afgerond. De kampen en weekenden zijn inbegrepen bij de contributie.