Verhuur

Clubgebouw

 

Kijk, dit is nou ons clubgebouw 'Het Kompas'. De ideale uitvalsbasis voor al onze scoutingactiviteiten. Maar vooral een heel gezellig, goed onderhouden en multifunctioneel inzetbaar onderkomen. Toch zonde om zoiets moois alleen voor jezelf te bewaren?

Daarom verhuren wij ons clubgebouw en aangrenzend terrein aan scoutinggroepen, jeugdverenigingen en scholen. Ons gebouw biedt slaapplaats aan ongeveer 45 personen. Daarnaast is er de mogelijkheid om tenten te zetten op ons terrein. Benieuwd? Kijk dan onderaan deze pagina voor foto’s en je ziet direct waarom wij zo enthousiast zijn over onze accommodatie. Neem voor meer informatie en beschikbaarheid gerust contact op met Suzanne via verhuur@uotha.nl.  

 

Onze tarieven

De huurprijs bedraagt € 6,- per persoon per nacht, met een minimum van € 150,- per nacht. Bij weekendverhuur kun je vanaf zaterdagmiddag 14.00 uur in het gebouw terecht.

We vragen een waarborgsom van € 150,- per huurperiode. Natuurlijk betalen we je dit bedrag direct weer terug als je het gebouw schoon en zonder schade achterlaat.

 

Ligging

Misschien wel een van de meest in het oog springende kenmerken van 'Het Kompas' is de ligging: onze accommodatie bevindt zich in het groenrijke en verkeersluwe sportpark aan de rand van Uden. Dit park was vroeger een oude kloostertuin en biedt tegenwoordig tal van mogelijkheden voor allerlei activiteiten.

Het gezellige winkelcentrum van Uden ligt op 15 minuten loopafstand van het clubgebouw. Ook handig: vanuit het busstation in het centrum ben je dankzij de vele busdiensten snel in Eindhoven, Den Bosch, Oss en Nijmegen. Op fietsafstand vind je de prachtige natuur van Uden. Zo biedt de Maashorst tal van mogelijkheden voor spelen, fietsen, hiken en nog veel meer.

In het naast Uden gelegen Volkel ligt Billy Bird park Hemelrijk. Hier kun je met jong en oud een dagje spelen en zwemmen voor een leuke prijs. Liever een dagje klimmen, fietsen huren of een andere toffe buitenactiviteit? Bezoek dan de Mastworp in Uden.

Meer informatie over wat je kunt doen in Uden en omgeving? Kijk op www.hierhoudenwevan.nl/doen-beleven

 

Plattegrond
Ons gebouw

Ons clubgebouw valt op door de praktische indeling. De drie (slaap)lokalen grenzen aan de centrale middenruimte. Vanuit deze ruimte bereik je ook de volledig ingerichte keuken. Daarnaast telt het gebouw verschillende douches en toiletten. Op de bovenverdieping kom je terecht in de stafruimte; ingericht als gezellig café. Aan de voorzijde van ons gebouw ligt een parkeerplaats en aan de zijkant een speelvlakte. Aan de achterzijde van het terrein vind je een grote kampvuurkuil. Een sfeervol plekje om de dag samen af te sluiten.